В социалните мрежи всеки може да бъде какъвто си

...
  В социалните мрежи всеки може да бъде какъвто си
Коментари Харесай

Фалш и лъжа: Радинела Чушева качва чужди снимки в социалните си мрежи

 

В обществените мрежи всеки може да бъде какъвто си изиска. Повечето консуматори толкоз доста обработват фотосите си, че в случай че ги срещнете на улицата, може и да не ги познаете. Радинела Чушева е тъкмо от тях – всяка фотография, която качи, е с филтър, напряко е неразпознаваема.

 Instagram

Виж още: Приличат на фолкаджийки, само че не са: Инфлуенсърките, които обичат кичозната визия

Покрай новата връзка с богатото гадже, за което още нищо не се знае, Мис България 2019 не се стопира. Двамата честичко пътуват. В момента нямаме информация девойката да работи нещо, затова мъжът до нея би трябвало да е добре финансово обезпечен.

 Instagram

Виж още: Гери Стаменова върви въоръжена по улиците на София и още неща, без които не излиза от у дома

Колкото и да се крие зад филтри, всички добре знаем по какъв начин наподобява Чушева и няма по какъв начин да я сбъркаме. Миската постоянно е била доста кльощава. Явно на нея това не ѝ е ясно, тъй като се опита да заблуди почитателите с непознати фотоси, които качва като свои в персоналния си профил в Instagram. Момичето от фотосите има страховит загар, много по-пищни форми и дълга черна коса. Радинела няма нищо общо с този външен тип. Явно комплексите избиват в интернет пространството.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.chusheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР